Buborék Csopak - szállás, bicikli bolt, pékbisztró

Szállás Csopakon

Online szállásfoglalás

  Buborék Csopak Szállás

  Szállás

  > +36 70 732 97 50
  Buborék Csopak Bike bicikli

  Bicikli bolt

  > +36 30 182 79 35
  Buborék Csopak kávé reggeli péksütemény pékség étterem

  Pékbisztró

  > +36 30 555 34 36
  Csopaki strand

  Csopaki strand

  Zöld környezet, mesebeli kilátás, korszerű kényelmi szolgáltatások. A Csopaki strand a Balaton-part egyik legkiválóbb fürdőhelye, ahol minden adott a felhőtlen kikapcsolódáshoz. Tekintélyes, 530 méteren elnyúló partszakaszán az úszni és pihenni vágyók, a sportolók és a családok is megtalálják számításaikat.

  Vízpart

  A település vonalát követő strandterület nyitvatartási időben fizetős, zárás után viszont ingyenesen lehet belépni. Szerteágazó pihenőpark kapcsolódik hozzá, üde pázsittal és lombos fákkal, amerre csak a szem ellát. Nem véletlenül az egyik legnépszerűbb üdülőhely a Balatonnál: a víz kifogástalanul tiszta, se kagylóhéjakra, se iszapra nem kell számítani.

  A kisgyermekes családok örömére egy homokföveny is kialakításra a Fürdő utcai bejárattal szemben, így a legapróbb felfedezők is boldogan pancsolhatnak. Nagyjából 50 méterenként vannak lépcsős lejárók, de akadálymentesített változatot is lehet találni.

  Szolgáltatások

  A Csopaki strand díjtalan kényelmi szolgáltatásokban is a toppon van. A vendégek szabadon használhatják például a közös öltözőket, az illemhelyeket, a baba-mama mosdót, a hideg vizes szabadtéri zuhanyzókat és a WiFi hálózatot. Nem feledkeztek meg a gyerekekről sem, ugyanis a csúszda, a modern játszóterek, az ugrálóvár és a különféle animációs programok felár nélkül állnak a kicsik rendelkezésére.

  Relaxációra ideális teret nyújtanak a napozóstégek, az egyiknél még egy gyerekmedence is helyet kapott. Sportpályák is vannak, szóval lesz bőven alkalom ledolgozni az ebédet, a nap levezetéseként pedig érdemes lehet beülni egy filmre a Kertmoziban.

  Étkezési lehetőség

  Ha már szóba jött az ebéd, Csopakon rengeteg ínycsiklandó opció ajánlja magát a fürdőzők figyelmébe. A strand nyugati oldalán a Gyropolisz bújik meg, ahol fittness tálban és pitában meg lehet ízlelni a görög gasztronómia híres fogását, de ezen kívül saláták, desszertek és üdítők is kaphatóak. Aki a hamisítatlan csárdahangulatra esküszik, annak ajánlott felkeresni a VígMolnár nádtetős épületét, aki pedig helyi borokat kóstolna, annak ott a Petrányi Pince.

  Megközelítés

  A strand megközelítése meglehetősen egyszerű, hiszen a település központjából a Fürdő vagy a Kőkörsó utcán keresztül egyenesen a partra lehet sétálni. Az autóval érkezőket fürdő mellett 100 férőhelyes, ingyenes parkoló várja.

  Buborék Csopak

  SzállásBuborék Csopak Szállás

  +36 70 732 97 50

  szallas@buborekcsopak.hu

  Bicikli boltBuborék Csopak Bike bicikli

  +36 30 182 79 35

  csaba@ebike2go.hu

  PékbisztróBuborék Csopak kávé reggeli péksütemény pékség étterem

  +36 30 555 34 36

  buborek@buborekcsopak.hu

  Üzemeltető:

  Buborék Gasztro 2021 Kft.
  8229 Csopak, Fürdő u.37.
  Adószám 29265318-2-19

  Adatkezelési szabályzat

  Szállás házirend

  Online szállásfoglalás

  Ugrás a foglalási rendszerhez

  Kerékpár bérlés és szerviz

  Nyitvatartási idő:

  Hétfő: 8-17
  Kedd - Szerda: szünnap
  Csütörtök - Vasárnap: 8-17

  Üzletünkben márkafüggetlen szervizzel is várjuk kedves vendégeinket, hétvégén is teljes nyitvatartási időben!

  E-bike, és hagyományos kerékpár bérlés egy, vagy több napra