Buborék Csopak - szállás, bicikli bolt, pékbisztró

Szállás Csopakon

Online szállásfoglalás

  Buborék Csopak Szállás

  Szállás

  > +36 70 732 97 50
  Buborék Csopak Bike bicikli

  Bicikli bolt

  > +36 30 182 79 35
  Buborék Csopak kávé reggeli péksütemény pékség étterem

  Pékbisztró

  > +36 30 555 34 36
  Zádor-vár

  A Zádor-vár meghódítása Pécselyről hossza 13 Km. Az útvonal szintemelkedése 301 m, szintideje 6 Óra, nehézsége Könnyű. Az útvonal Magyarország területén található.

  Várrom, panorámák, titokzatos sánc az erdőben, meséből előpattant falusi étterem, és mindez egy kellemes körtúrára felfűzve? Talán folytatnom sem kell a sort, hogy biztossá váljon, ezt meg kell nézni. Tökéletes fél napos program egy felhősebb napra.

  Részletek: https://www.mozgasvilag.hu/turazas/turautak/zador-var-meghoditasa-pecselyrol

  A Vár törénete: https://varlexikon.hu/zadorvar

  A Tihanyi PIAC placc

  A Tihanyi PIAC placcon minden szombaton délelőtt pezseg az élet, helyi és környékbeli árusok kínálgatják finomabbnál finomabb portékájukat. Almás lepény, füstölt kolbász, házi kenyér, kürtős kalács, borok, sajtok - minden ami szemnek szájnak ingere. Látogassatok el hozzánk és fedezzétek fel az őszi Balaton szépségét, na és persze spájzoljatok be nálunk a téli időszakra!

  Placc a Facebookon: https://www.facebook.com/piacplacc

  Veszprémi állatkert

  Az állatkertünk a Balatontól mindössze 15 km-re, csodálatos környezetben várja látogatóit az év minden napján, így hétvégéken és ünnepnapokon is. Az egész napos programot nyújtó állatkerti séta bármely korosztály részére kellemes kikapcsolódást jelent, ahol felfedezhetik az állatok csodálatos világát és találkozhatnak legújabb kedvenceinkkel. A honlapon található információk segítségével mindenki könnyedén megtervezheti kirándulását.

  Az állatkert weboldala: https://www.veszpzoo.hu/

  A Tihanyi Apátság

  A templom magyarországi viszonylatban középméretű, 46 méter hosszú, 16 méter széles, tornyainak magassága 34,5 méter. Az egyhajós, négy boltszakaszra tagolódó templomtér erőteljesen megemelt, egyenes záródású, két boltszakaszos szentélybe vezet, amely alatt a királykripta helyezkedik el.

  Csákány-hegyi kilátó

  A 327 m magas Csákány-hegyen, az erdő szívében áll a Csákány-hegyi kilátó. A hegytetőn először 1972-ben, fából épült kilátóból páratlan kilátás nyílt a Bakonyra és a Balaton keleti medencéjére. Észak felé a Veszprémi fennsík erdős-mezős vidéke, a többi égtáj irányába a Balaton víztükre és a vele határos Balaton-felvidék erdős-szőlős riviérája látható.

  A kilátó körül az erre a vidékre jellemző cseres-tölgyesek találhatók. Ezek az erdők számos védett növény és állatfajnak adnak otthont. A 2015-ben felújított kilátó teljes magassága 18,50 méter, a járószintje pedig 11,52 m. A kilátóhoz gyönyörű panorámaösvényen lehet eljutni gyalogosan vagy biciklivel.

  Balatoni Élménypark

  A Balatoni Élménypark 3,5 hektáron elterülő birtoka ideális helyszínt biztosít egy izgalmas és tartalmas programhoz - a pár órás elfoglaltságtól kezdve akár az egész napos kihívásokig – minden kiránduló számára.

  Élményelemek

  Csopaki Csonkatorony

  A falu jelképe a középkori eredetű Csonkatorony, ami Magyarország védőszentje, Szent István tiszteletére emelt templom megmaradt tornya. A templom hajója 1830-ban egy villámcsapás miatt teljesen leégett, elbontották. A Csonkatoronyban 60 év után, 2017 végén szólaltak meg újra a harangok, amikor a település közadakozásból és lengyel testvérvárosának támogatásából két harangot öntetett.

  A Csonkatornyot gyönyörűen gondozott, pihenőhelyekkel, játszótérrel ellátott park veszi körül. Az adventi időszakban csodás díszkivilágításba „öltözik” a torony és a park, igazi karácsonyi hangulatot varázsol Csopakra.

  Csopaki strand

  Zöld környezet, mesebeli kilátás, korszerű kényelmi szolgáltatások. A Csopaki strand a Balaton-part egyik legkiválóbb fürdőhelye, ahol minden adott a felhőtlen kikapcsolódáshoz. Tekintélyes, 530 méteren elnyúló partszakaszán az úszni és pihenni vágyók, a sportolók és a családok is megtalálják számításaikat.

  Buborék Csopak

  SzállásBuborék Csopak Szállás

  +36 70 732 97 50

  szallas@buborekcsopak.hu

  Bicikli boltBuborék Csopak Bike bicikli

  +36 30 182 79 35

  csaba@ebike2go.hu

  PékbisztróBuborék Csopak kávé reggeli péksütemény pékség étterem

  +36 30 555 34 36

  buborek@buborekcsopak.hu

  Üzemeltető:

  Buborék Gasztro 2021 Kft.
  8229 Csopak, Fürdő u.37.
  Adószám 29265318-2-19

  Adatkezelési szabályzat

  Szállás házirend

  Online szállásfoglalás

  Ugrás a foglalási rendszerhez

  Kerékpár bérlés és szerviz

  Nyitvatartási idő:

  Hétfő: 8-17
  Kedd - Szerda: szünnap
  Csütörtök - Vasárnap: 8-17

  Üzletünkben márkafüggetlen szervizzel is várjuk kedves vendégeinket, hétvégén is teljes nyitvatartási időben!

  E-bike, és hagyományos kerékpár bérlés egy, vagy több napra